Navigace

(navigácia, pôzdra, držiaky, napájanie, ...)

Re: Navigace

Poslaťod BrAtKo » 18 Máj 2016, 15:29

Toto je o niecom inom, ta VELKA IKONA tam ma byt, len ju tam nemam. Vela tychto online sluzieb ovladaju na dialku, resp. nastavenim na ich serveri sa ti moze aj menit vzhlad, ak si neni online, nemas niektore veci. A ide o to, ze TT ma dva sposoby, ten prvy mi ide (ten co sa hrosie rukavickou zadava), ten druhy (velka ikona v hlavnom menu), ten chyba.
Obrázok užívateľa
BrAtKo
********
********
 
Príspevky: 1357
Registrovaný: 14 Mar 2015, 00:12
Bydlisko: Bratislava
Motorka: Honda NC 750S

Re: Navigace

Poslaťod keto » 19 Máj 2016, 12:28

Tak dnes jsem po nějaké době připojil ridera400 ke kompu a vyskočila tam na mě nějaká aktualizace ohledně funkčnosti radarů, tak jsem to aktualizoval, ale ještě nemám odzkoušeno, jestli se něco změnilo nebo né :)
Obrázok užívateľa
keto
*********
*********
 
Príspevky: 1775
Registrovaný: 22 Jan 2013, 21:57
Bydlisko: Severní Morava
Motorka: Honda NC 700X

Re: Navigace

Poslaťod BrAtKo » 19 Máj 2016, 12:44

No ono hlavne bola asi dva dni dozadu vydana aktualizacia samotneho firmware celeho zariadenia, predosla verzia mala vazny problem, ktory konecne po mesiaci je vyrieseny (boli na to workaroundy takze ma to neobmedzovalo).
Obrázok užívateľa
BrAtKo
********
********
 
Príspevky: 1357
Registrovaný: 14 Mar 2015, 00:12
Bydlisko: Bratislava
Motorka: Honda NC 750S

Re: Navigace

Poslaťod BrAtKo » 20 Máj 2016, 08:02

Odpoved zo supportu k ikone hlasenie radaru na TT400: Dostal jsem odpověď od programátoru s informací, že bohužel chyba je v manuálu. Navigace Rider umožňuje nahlášení radaru jenom pomoci kontextového menu po kliknutí na aktuální polohu na mapě. Ikona v hlavní nabídce není. Bylo mí slíbeno, že chybná informace v manuálu bude opravená. Omlouvám se za potíže.
Obrázok užívateľa
BrAtKo
********
********
 
Príspevky: 1357
Registrovaný: 14 Mar 2015, 00:12
Bydlisko: Bratislava
Motorka: Honda NC 750S

Re: Navigace

Poslaťod keto » 20 Máj 2016, 13:21

Zrovna se chystám napsat, že ji tam taky nemám, ale vidím, že zbytečně ;)
Tak včera jsem porvé jel i se sparovaným mobilem a online připojením nějakých 180km, Karlova studánka a zpět, navigování v módu okruh, zatáčky a ani jedno varování před radarem :roll: tak teď nevím ani jestli to funguje nebo né ;)
Obrázok užívateľa
keto
*********
*********
 
Príspevky: 1775
Registrovaný: 22 Jan 2013, 21:57
Bydlisko: Severní Morava
Motorka: Honda NC 700X

Re: Navigace

Poslaťod BrAtKo » 20 Máj 2016, 13:32

Ja som to porovnaval s Waze... A fixne radary si najdes tu http://www.tomtom.com/mapshare/tools/
Obrázok užívateľa
BrAtKo
********
********
 
Príspevky: 1357
Registrovaný: 14 Mar 2015, 00:12
Bydlisko: Bratislava
Motorka: Honda NC 750S

Re: Navigace

Poslaťod ondrej144 » 26 Dec 2016, 16:45

Ak by niekto chcel ,tak Sygic ma ešte zlavy
https://eshop.sygic.com/sk/
ondrej144
**
**
 
Príspevky: 39
Registrovaný: 29 Aug 2015, 22:15
Bydlisko: Čaňa,okr.Košice
Motorka: Honda Integra 750

Re: Navigace

Poslaťod Ruidos » 17 Feb 2017, 11:25

Chlapi ako sa dá zapnúť časová osa na Google maps v iPhone ?


Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
5505 km.
Ruidos
Sponzori
Sponzori
 
Príspevky: 1085
Registrovaný: 30 Jan 2016, 11:59
Bydlisko: Trenčín
Motorka: Iná

Re: Navigace

Poslaťod HonzaR » 12 Jún 2017, 11:25

Využívám program od Tomtomu TYRE. Chystám se vyměnit notebook, půjde tento program přesunout i do nového NB? Jako ajťácký negramot se ptám jak, prosím? Někde jsem četl, že Tyre je zdarma jen pro prvního uživatele. Aby se změna počítače nepovažovala za změnu majitele...
Obrázok užívateľa
HonzaR
****
****
 
Príspevky: 242
Registrovaný: 23 Mar 2015, 09:54
Bydlisko: Praha
Motorka: Honda Integra 750

Re: Navigace

Poslaťod keto » 12 Jún 2017, 11:42

Mám za to, že je to vázáno na zařízení a registrovaného uživatele, takže se můžeš připojit kde koli a odkud koli na svůj účet a připojíš svou navigaci a funguješ.
Jinak navážu na diskuzi výše, ikonka na radary už od nové aktualizace přidána ;)
Obrázok užívateľa
keto
*********
*********
 
Príspevky: 1775
Registrovaný: 22 Jan 2013, 21:57
Bydlisko: Severní Morava
Motorka: Honda NC 700X

Re: Navigace

Poslaťod jorik » 12 Jún 2017, 15:09

Ruidos píše:Chlapi ako sa dá zapnúť časová osa na Google maps v iPhone ?


Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Ak si to už medzičasom nevyriešil, tak skús tu: https://www.google.com/maps/timeline

Odoslané z Nexus 4 pomocou Tapatalku
Obrázok užívateľa
jorik
Sponzori
Sponzori
 
Príspevky: 49
Registrovaný: 16 Júl 2016, 08:22
Bydlisko: Bratislava
Motorka: Honda NC 750X

Re: Navigace

Poslaťod Pito » 12 Jún 2017, 17:06

Honza mne sa podarilo dat Tyre na dva rozne pc... ale samozrejme iba ten zakladny, nie rozsirena platena verzia (tusim sa vola pro?)
Lepšie prísť o minútu v živote, ako v minúte o život.

ex: Yamaha Majesty 400, Honda NC700XA
teraz: Triumph Street Triple RX, Honda CBF1000FA
Obrázok užívateľa
Pito
**********
**********
 
Príspevky: 2861
Registrovaný: 23 Okt 2015, 14:47
Bydlisko: Bratislava
Motorka: Iná

Navigace

Poslaťod BrAtKo » 12 Jún 2017, 18:04

https://en.discussions.tomtom.com/rider ... pc-1005664

Proste na novom PC zadas svoj username a aktivačný kód a hotovo. Honzo ale ak máš TT4xx navi tak sa pripravujes zbytočne práve o výhody tejto navi v spojení s webom mydrive.tomtom.com ktorý hovorí aj česky. V tom pripade obstarozny Tyre straca uplne svoj vyznam (on bol primarne urceny pre stare rider navigacie, aj vyrobca Tyre uz ma online nahradu, vola sa MyRouteApp.com (konkuruje MyDriveu). Pozn. MyDrive nie je aplikacia ako taka, je to webova stranka dnes sa to vola web aplikacia. Existuje appka do mobilov s menom MyDrive, ale to je len taka slaba blbinka, nie je to to iste co mas na tom webe, nesluzi to na planovanie tras pre motorky.
Naposledy upravil BrAtKo dňa 13 Jún 2017, 10:39, celkovo upravené 2
Obrázok užívateľa
BrAtKo
********
********
 
Príspevky: 1357
Registrovaný: 14 Mar 2015, 00:12
Bydlisko: Bratislava
Motorka: Honda NC 750S

Re: Navigace

Poslaťod HonzaR » 13 Jún 2017, 09:02

My Drive TT mám také. ;)
Obrázok užívateľa
HonzaR
****
****
 
Príspevky: 242
Registrovaný: 23 Mar 2015, 09:54
Bydlisko: Praha
Motorka: Honda Integra 750

Re: Navigace

Poslaťod HonzaR » 16 Jan 2018, 11:30

Ahoj přátelé. Vybírám gps tentorkát do auta. Jelikož na moto používám TT rider 400 a s jeho jednoduchostí jsem vcelku spokojen, volil bych do auta také TT - mám vytipovaný GO620. https://www.gpscentrum.cz/gps-a-navigac ... etime.html Tam bych měl pouze dotaz - uvádějí, že radary jsou zdarma po dobu životnosti přístroje, co to reálně znamená? A pak bych měl druhý dotaz, na Garmin Drive Smart 61 T-D https://www.gpscentrum.cz/gps-a-navigac ... ope45.html ten má navíc příjem signálu DAB dopravního zpravodajství. Netuším, jak je tento signál kde dostupný, nebo jak to bude v blízké budoucnosti, zda má smysl kvůli tomu jít raději do Garmina. Jestli DAB signál je kvalitnější, než RDS-TMC. Díky.
Obrázok užívateľa
HonzaR
****
****
 
Príspevky: 242
Registrovaný: 23 Mar 2015, 09:54
Bydlisko: Praha
Motorka: Honda Integra 750

PredchádzajúciĎalší

Späť na GPS, Mobil

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť