GPS tracker alarm so predpl.SIM - poradte

(navigácia, pôzdra, držiaky, napájanie, ...)

Re: GPS tracker alarm so predpl.SIM - poradte

Poslaťod Fredy » 26 Apr 2024, 01:14

BrAtKo píše:Ahoj, dotaz najma na @Fredy, s odstupom casu ma zaujima tvoja skusenost so SizzaApp. Je to zatial asi to najvyhodnejsie zariadenie na trhu, kedze nepyta uz ziadne dalsie poplatky, defakto celosvetove pokrytie 4G/2G GSM dat, vyrobene v Litve a dvojrocna zaruka.

Zdar, s odstupom času sú stále tie isté dve nevýhody - cena a spotreba batérie. Je to otravné nabíjať a nechávať pripojené. Keďže zase tak moc nejazdím. Ale cez zimu som to riešil hodinami na zásuvke s programom 2x za týždeň na 1,5h nabíjať. Neviem, čo to spravilo s baterkou, ale prijde mi že prišla o trochu kapacity (ale nemeral som to) :D A tak som to tento rok pri odzimovaní dal na stranu a ešte nezapojil. Ale momentálne som v bezpečnej garáži, kde sa nebojím, že by ju niekto ukradol.
Nepríjemnosť 1 - falošný poplach pri strate GPS (asi), alebo cez to prebehla myš alebo čo... Každopádne výjazd o 22:30 do garáže na kontrolu a trošku nervy.
Nepríjemnosť 2 - Pád mi ale appka nenahlásila, tak neviem kde sa stala chyba... ale bol to malý pád, na blate na polygóne som moto položil asi v 5 km/h.
A ešte jedna nepríjemnosť - operátor mi začala blokovať sms v ČR. Chodia mi len push notifikácie. Mimo ČR to funguje bez problémov (vyskúšané v A, DE, SR, HR).

Inak aplikácia sa o veľa zlepšila, pracujú na tom dosť. Napríklad reallife tracking cez odkaz (Mapy.cz to spustili tento rok) fungovalo bezchybne minulý rok, takže ma rodina kontrolovala, kde sa zrovna poflakujem na moto :D
Fredy
**
**

Motorka: Honda NC 700X

Poslaťod Zizi79 » 27 Apr 2024, 07:05

ano - otazka na majitelov SizzApp - toto mi je jasne ako to funguje vseobecne - zaujima ma ako to funguje na SizzApp

- bike angel vies uspat a zobudit na dialku cize v spaicom rezime ziadne nabijanie
- bike angel staci MT s bluetooth ziadne dalsie klce a vysielace
- trackink na 1*
- apka slabsia ale to je riesitelne...

samozrejme SizzApp je "zadara" to je super
Jazdím pre radosť
Honda Integra 750D 2015, Honda NT1100 2022
Obrázok užívateľa
Zizi79
Sponzori
Sponzori

Motorka: Iná

Poslaťod Fredy » 28 Apr 2024, 20:33

Zizi79 píše:ano - otazka na majitelov SizzApp - toto mi je jasne ako to funguje vseobecne - zaujima ma ako to funguje na SizzApp

- bike angel vies uspat a zobudit na dialku cize v spaicom rezime ziadne nabijanie
- trackink na 1*

- povodne ziadne uspanie nebolo, pridali to minuly rok s tym, ze by to malo znizit odber z baterie. Vysledok som popravde nezaznamenal, ale ani som to nemeral. Uz som mal naucene, ze pri zaparkovani som pripojil kontakt nabijacky. :lol:
- BT sa nepouziva, len 4G internet. Myslim, ze nema ani BT modul. Bolo by to fajn. Konkurencia vie, ze ked je mobil v dosahu cez BT tak pohyb neodosiela ako varovanie. SA odosiela vsetko nez nastartujes.
- tracking zalezi od GPS - zalezi, kde sa pohybujes.
- apka sa vyvíja, od doby kedy som to kupil postupila rozhodne k lepsiemu, ale neviem co od toho cakas :P
Naposledy upravil Fredy dňa 02 Máj 2024, 00:09, celkovo upravené 1
Fredy
**
**

Motorka: Honda NC 700X

Poslaťod Zizi79 » 30 Apr 2024, 12:24

- super je ze sa da na dialku VYPNUT
- cakam aspon to co BIKEANGEL... ale asi to skusim... 38€ rocne doma na benzin...
Jazdím pre radosť
Honda Integra 750D 2015, Honda NT1100 2022
Obrázok užívateľa
Zizi79
Sponzori
Sponzori

Poslaťod Pupi04 » 10 Júl 2024, 19:39

Delší dobu využívám BikeAngel s předplacenou simkou. První rok bez poplatku, každý další rok 38€. Člověk v životě přijde o víc. Poridil jsem si to kvůli manželce. Jedno zařízení může být nainstalováno ve dvou apkách. Takhle má přehled o tom, kde jsem. Dále zařízení současně hlídá moto a dále detekuje případně i pád motorky. Jednotlivé cesty se ale nedají smazat. Zatím spokojenost. Koupeno u motozem.cz za 4750, Kč včetně dopravy.
Obrázok užívateľa
Pupi04

Poslaťod mirex » 12 Sep 2024, 22:30

Zizi79 píše:ano - otazka na majitelov SizzApp - toto mi je jasne ako to funguje vseobecne - zaujima ma ako to funguje na SizzApp

- trackink na 1*

Ahoj, ja používam SizzApp prvú sezónu. Zatiaľ som spokojný. O funkcii uspať modul neviem a ani som to v nastaveniach nenašiel. BT nepotrebuješ, s mobilom komunikuje cez dáta. Tracking je dostatočne presný - môžem poslať niečo na ukážku.
Páči sa mi funkica zdieľania polohy, kde je možné zdieľanie s viacerými ľudmi súčasne a pri tom je možné aj jednotlivo nastaviť delay - teda nejaké oneskorenie polohy napr. niekto ťa môže vidieť "online" a niekto len kde si bol pred 30 min. Export do gpx je dobre spracovaný. Trasa sa rozdelí pri každom vypnutí motora na úseky, ale vieš exportovať aj celý deň, alebo aj viac dní do jednej jazdy. Používam aj upozornenie na mazanie reťaze. Baterku mám novú zatiľ drží, nenabíjam ju, len jazdou. Napätie baterky vidím stále v mobile. Apka vie kresliť grafy rýchlosti, nadmorskej výšky... parkujem v podzemnej garáži aj tam mi chytá signál z GPS.
Obrázok užívateľa
mirex
**
**

Motorka: Honda NC 750X

Predchádzajúci

Späť na GPS, Mobil

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť