Všetko o motocykloch Honda NC 700-750X, Honda 700-750S, Honda Integra 700-750
jezdec74 píše:Ono taky záleží, jak je páčka nakloněná. Já tam mám mezeru cca 5mm.
Nebo bylo řešení tu páčku odmontovat úplně ......... Richi ji tam taky nemá![]()
![]()
jezdec74 píše:Ono taky záleží, jak je páčka nakloněná. Já tam mám mezeru cca 5mm.
Nebo bylo řešení tu páčku odmontovat úplně ......... Richi ji tam taky nemá![]()
![]()
Macek píše:..koupil jsem si Oxfordy ve čtvrtek, pečlivě jsem prostudoval vaše postřehy a zítra du na ně.. doufam že mi to pude alespoň tak dobře jako vám..
Macek píše:..ja dneska taky otestoval.. je to paráda.. vypínání při vypnutí motoru budu muset eště vymyslet.. aby mi to nějaký nenechavec nezapnul a nevyšťavil baterku.. skrytý vypínač si dám do boxu.. jinak georgoo má pravdu, jakmile někoho pozdraviš nebo se podrbeš na prdeli tak je to hned studene.... jinak 30-40% je optimalni na 50 jsem zapnul jen když jsem měl mokre rukavice.. fotoseriál z instalace dodám na motorkáře do deníku mašiny asi zitra..
Macek píše:..jo to jsem taky četl.. nicméně na to nechci spoléhat.. a ani jsem to zatím netestoval, jestli to opravdu vypne.. nechtěl jsem to zbytečně pokoušet, ale vyzkouším.. ten vypínač ale není od věci.. když třeba parkuju v práci, tak mám i kolegy šprýmaře i ku*vy a ti párkrát projdou kolem a nabuší mi tam 100% 4x za směnu na těch pár sekund než to vypne a domu to potlačím.. ;0)
puccky1 píše:Aj koli takym harantom som vonkajsiu 12V zasuvku montoval cez vypinac
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť