K teme obrazky: Chalani prepacte, ale ja radsej nebudem zverejnovat ziadne fotky, pretoze idem z tabletu a mobilu cez tapatalk, bud to spravim pohodlne, alebo sa na to kaslem a nebudem prispievat obrazkami. To je to iste ako z tvojho pohladu, ze musis robit copy/paste linky s obrazkom a otvorit si v novom okne (ak to robim cez tapatalk), neviem preco nezobrazi forum moje obrazky, no a co ze su velke, ved nie su ulozene tu na fore (co je tiez chyba, potom nie su nasim vlastnictvom, nie su v nasej databaze). Ak mam vkladat obrazky podla navodu, tak to z mobilneho zariadenia je sialene az nie nemozne. Cize je mi luto, ale nebudem moct ukazovat podrobnosti v navodoch, lebo je to neprakticke a nepouzitelne, cize neprinesiem nic uzitocne a budem sem len brblat textom (spamovat, ale aj na to predsa sluzi forum, je nezmysel davat rebricek hanby, ze kto najviac pise). Na ziadnom fore, ktore poznam nic taketo neexistuje. Toto sme naozaj chceli dosiahnut ? Ide to trosku proti zdravej logike. Potom tu bude prispievat len stale tych 3.5 kusov ludi, ktorych to bavi venovat sa obstrukciam. Ved si kladieme zbytocne polena pod nohy, najma novacikovia sa nebudu ani snazit davat sem fotky, nedemotivujme aktivnych ludi, potrebujeme ich a ja osobne sa rad podelim. Tak podme vsetci na Facebook, tam sa netreba obmedzovat v nicom. A to som ako tak disciplinovany pouzivatel a poznam pozadie ako take forum funguje, ako sa instaluje, konfiguruje, kedze som ich par prevadzkoval.
Ved si povedzme co je kamenom urazu, preco tieto obmedzenia mame ? Co treba na to aby neboli ? Mam zaistit vo svojom okruhu nejaky free hosting, kde sa netreba obmedzovat ? Kolko treba disku ? 1TB staci (cena za disk 1TB od 50EUR) ?