ntecka ti padne do ruk? - to je super - pekna moto , s dobrymi ohlasmi - ja som poskuloval velice - ale odradila ma cena a kryptomeny vykrvacali - tak nic
kryptomeny idu bomby len sa netreba nechat odrbat... alebo skus forex... pasivny prijem uz skoro 60% vsetkych mojich primov... NT komplet zaplatim z KRYPTO a FOREXU
Jazdím pre radosť Honda Integra 750D2015, Honda NT11002022
Gratulujem k novému stroju!! Len ho prosím ťa neber na Poníky, tam údaj NT idú k zemi jedna radosť. Ďuďo za tento môj nemiestný podryp máš u mňa kofolu (malú) Prajem vám požehnaná Vianoce, veľa zdravia, šťastia a kopec peňazí a samozrejme bohatú účasť na kolenobraní.
No vida a máme tu Nový rok. Trošku jsem doufal, že přes svátky vánoční a pár dní volna sem někdo něco do nějakého tématu napíše /čest vyjimkám, starým členům /. I tak všem starším členům tohoto fóra, které znám i neznám, ba i těm novějším přeji pohodový, šťastný Nový rok.
Zrovma som na to myslel uz sa ani v case volna nikomu nechce Ale take ked si to uz nacal tak vsetkym prajem stastny novy rok vela zdravia a vela km bez nehod.