Tak my sme uspesne dorazili domov od BB som siel 180 nech sme cim skor doma kajuske sa taka dlha cesta vobec nepacila ale na zaciatku pospala mozno aj 50 minut a zvysok cesty sme museli nejak vydrzat bola to nas prva taka dlhsia ciesta ona este nevydrzi tak dlho sediet na jednom mieste Dakujem hostitelom za paradne postaranie sa o nas a vsetkym zucastnenym za skvelu naladu
Všetci ste boli skvelí, ale predsa by som do popredia posunul, najmladšiu účastníčku!! nie každý má takú možnosť pochváliť sa, že sa motoakcijky zúčastnil už v takom útlom veku a minulý rok dokonca prenatálne. Všetci ste boli skvelí a dakujeme za darčeky. Prajem všetko dobré a veľa šťastných kilometrov.
My ďakujeme veď pohostiť kopec ľudí chce kopec času a peňazí... A vytvoriť super atmosféru Diki Peter ešte raz, ja takú možnosť nemám, ibaže by som na chalupe niečo spáchal na záver sezóny...
Odoslané z ThinkPhone by motorola pomocou Tapatalku
Jazdím pre radosť Honda Integra 750D2015, Honda NT11002022
Niekedy to staci nekomplikovat. Dobry gulas nikdy nie je zly Grilovacka tiez dobry napad staci len zabezpecit gril a kazdy nech si donesie co ma rad Co sa tyka halusiek v zdani boli asi posledny krat uz sme to nejak nevykrivali a zemiaky miesto struhania robili mixerom a uz to nebolo ono a v septembri nas caka dalsi prirastok tak to bude este veselsie Tak uz som zacal rozmyslat ze to budem robit uz len raz za rok niekedy v lete a asi vo forme gulasu pripadne grilovacky.
[quote="puccky1"]Niekedy to staci nekomplikovat. Dobry gulas nikdy nie je zly Grilovacka tiez dobry napad staci len zabezpecit gril a kazdy nech si donesie co ma rad
Tak uz som zacal rozmyslat ze to budem robit uz len raz za rok niekedy v lete a asi vo forme gulasu pripadne grilovacky.
To je rozumné, méně práce a starostí se zabezpečením potřebných surovin a minimální riziko, že ti potom toho hodně zbyde. Na halušky můžeme někam zajet