Puggy píše:...ja ju mám nalepenú na plaste pod sedlom...
na plaste?? fiha... ja sa budem snazit co najvacej to dat z dohladu. Podla mna to špati motorku.
Buduci tyzden by som to chcel doriesit, tak som sam zvedavy na akeho technika natrafim.

Všetko o motocykloch Honda NC 700-750X, Honda 700-750S, Honda Integra 700-750
Puggy píše:...ja ju mám nalepenú na plaste pod sedlom...
Ruidos píše:KO nálepka nemusí byt nikde. STK a EK budem určite riešiť pod sedlom na rám. Vyhláška neprikazuje že musí byt na viditeľnom mieste. Teda dufam, lebo tie dve veľké nálepky vyzerajú strašne na moto
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Ruidos píše:Počkaj samolepky povedz že si nalepis sám. Veď si za to platíš
Puggy píše:[quote="Ruidos"]KO nálepka nemusí byt nikde. STK a EK budem určite riešiť pod sedlom na rám. Vyhláška neprikazuje že musí byt na viditeľnom mieste. Teda dufam, lebo tie dve veľké nálepky vyzerajú strašne na moto
georgoo píše:No pockaj, a netreba to nalepit na nejaku "neodnimatelnu cast" motorky ??? Ram alebo, alebo kyvku ??? Nie je na to nejaka vyhlaska ?
V Rakusku ked mas na plaste aj dialnicnu znamku, hned ta skasiruju za mozny podvod, ze je tam moznost to prekladat na ine moto![]()
Tam treba lepit dialnicnu znamku na vidlicu.
Puggy píše:
Netreba Juro, k nálepke z TK máš predsa kartičku v dokladoch, tá je dôležitá
THeBaNDiT píše:Takže kam mám technikovi odporučiť nalepiť tú nálepku? V pondelok idem na STK.
A možno sa pozastaví aj nad tým, že za tie 4 roky mám na odometri len 2600km (menil som prístrojovku v rámci zvolávačky).
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť