Počítadlo Km - chybné údaje

(poistky, relé, batéria, ...)

Re: Počítadlo Km - chybné údaje

Poslaťod puccky1 » 17 Nov 2014, 18:35

Jezdec pisal som ze dokaze a nie ze to robi
Ale ak chces tak ti urobi chip tuning ale iba na auto motorky nerobi
Obrázok užívateľa
puccky1
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3620
Registrovaný: 03 Feb 2013, 23:29
Bydlisko: Žiar nad Hronom
Motorka: Honda NC 700X

Re: Počítadlo Km - chybné údaje

Poslaťod otik » 25 Apr 2015, 07:41

Chlapi, včera jsem jsem byl měnit sdružený měřící přístroj. Dělali mi to v NOKAMOTU v Hradci Králové. Na novém displeji jsem měl při předání stav 0 km. Tak nevím, zda je to správně? Kdo z Vás už byl a měli jste taky nulu km?
otik
***
***
 
Príspevky: 53
Registrovaný: 13 Jan 2013, 18:47
Bydlisko: Jeseník
Motorka: Honda NC 750X

Re: Počítadlo Km - chybné údaje

Poslaťod jaryn67 » 25 Apr 2015, 08:39

Všichni tam máme nulu,jinak to nejde.Máš to zapsané v servisce.
Obrázok užívateľa
jaryn67
********
********
 
Príspevky: 1046
Registrovaný: 24 Jún 2014, 14:51
Motorka: Iná

Re: Počítadlo Km - chybné údaje

Poslaťod wolodo » 29 Máj 2016, 22:38

Mate ten problem s automatickym resetovanim pocitadiel vyrieseny? Ja som to dnes spozoroval tiez, tak by som rad vedel, ci to vobec ma zmysel reklamovat.
Obrázok užívateľa
wolodo
***
***
 
Príspevky: 80
Registrovaný: 03 Apr 2016, 23:40
Motorka: Honda NC 750X

Re: Počítadlo Km - chybné údaje

Poslaťod Richi » 29 Máj 2016, 23:47

Netreba reklamovať. Bola na to zvolávačka a vymenili nám displeje. Keď pôjdeš na najbližšiu garančku zavolaj im vopred že chceš aj vymeniť displej. Pripravia ti ho.
S novým displejom sa mi už problém neprejavil.
1/2018 (NC 35840) + 58 092km
Obrázok užívateľa
Richi
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 2611
Registrovaný: 22 Máj 2014, 21:59
Bydlisko: Bratislava
Motorka: Iná

Re: Počítadlo Km - chybné údaje

Poslaťod Dovi » 30 Máj 2016, 06:31

wolodo píše:Mate ten problem s automatickym resetovanim pocitadiel vyrieseny? Ja som to dnes spozoroval tiez, tak by som rad vedel, ci to vobec ma zmysel reklamovat.

To je mi hodně divný, vždyť máš nedávno koupenou funglovku - a dokonce podle fotky ve Tvém vlákně (14.5.2015) ten nový model 2016. A NC-čka prodávaný už před rokem byly buď už z výroby s OK displejema anebo skladovky opravovali sami u prodejců ještě před předání zákazníkům...

Jsi si tím zablbnutím displeje opravdu jistý? Co jsi přesně zpozoroval?
Nebylo to třeba automatické vynulování průměrné spotřeby (respektive průměrného dojezdu - podle toho, co máš nastaveno) a denního počítadla po dosažení 999.9 km? Viz uživatelský návod.
od 17.4.2018 dočasný(?) výpadek externího úložiště obrázků na POSTIMG.ORG

Honda NC 750S, Honda CBF 125
Honda VT 750C2 Shadow Spirit, Honda VT 750C4 Shadow
BMW R 1100GS, BMW F 650GS, Yamaha WR 250X, Yamaha WR 250R
Obrázok užívateľa
Dovi
*****
*****
 
Príspevky: 366
Registrovaný: 01 Mar 2015, 10:51
Bydlisko: Jižní Morava, ČR
Motorka: Honda NC 750S

Re: Počítadlo Km - chybné údaje

Poslaťod tima » 30 Máj 2016, 06:35

Nová NC 2016 ma prednastavené že celý trip A sa automaticky vynuluje pri tankovaní ... musí ale naskočiť rezerva. Toto sa dá v nastaveniach vypnúť.


Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Milujem motorky, milujem prírodu, a hlavne milujem svoju manželku ... a preto milujem, keď to môžem mať všetko naraz :)
HONDA NC750X DCT MATTE PEARL GLARE WHITE 2016 - moja snežienka
Obrázok užívateľa
tima
*****
*****
 
Príspevky: 431
Registrovaný: 28 Jún 2015, 20:18
Bydlisko: Zlate Moravce
Motorka: Honda NC 750X

Re: Počítadlo Km - chybné údaje

Poslaťod wolodo » 30 Máj 2016, 07:39

No napadlo mi to. Skutocne mam nastavene vynulovanie pocitadla A po tankovani. Ale som netankoval a ani som nebol na rezerve. Stalo sa mi to na Babe. Mal som jednu palicku paliva, ked som tam vyliezal, takze mozno ako benzin lockal v nadrzi do strmeho kopca, tak potencialne mohol zblbnut senzor a motorka si na chvilu myslela, ze som na rezerve. Potom sa hladina ustalila, ked som si dal hore prestavku a mozno si vtedy zas motorka myslela, ze som dotankoval. Ale to je len moja hypoteza. Idem na pozabehovy servis, spytam sa na to, kedze vravite, ze by to malo byt ok na modeli 2016.
Obrázok užívateľa
wolodo
***
***
 
Príspevky: 80
Registrovaný: 03 Apr 2016, 23:40
Motorka: Honda NC 750X

Re: Počítadlo Km - chybné údaje

Poslaťod georgoo » 02 Jún 2016, 08:49

wolodo píše:No napadlo mi to. Skutocne mam nastavene vynulovanie pocitadla A po tankovani. Ale som netankoval a ani som nebol na rezerve. Stalo sa mi to na Babe. Mal som jednu palicku paliva, ked som tam vyliezal, takze mozno ako benzin lockal v nadrzi do strmeho kopca, tak potencialne mohol zblbnut senzor a motorka si na chvilu myslela, ze som na rezerve. Potom sa hladina ustalila, ked som si dal hore prestavku a mozno si vtedy zas motorka myslela, ze som dotankoval. Ale to je len moja hypoteza. Idem na pozabehovy servis, spytam sa na to, kedze vravite, ze by to malo byt ok na modeli 2016.


Podla mna si na to odpovedal sam :) ale spytaj sa na topri servise :)

Podobny problem je aj s ukazovatelom rezervy paliva na starsich modeloch. Ked zacne svietit rezerva, zmiznu km a zacne ukazovat 0,0 L
To je minute palivo na rezervu, ALE ak to ukazuje napr. 0,8 L a prutko zabrzdis, alebo pridas (palivo sa v nadrzi preleje) preblikne to na 2 palicky, potom spat na rezervu. Vtedy sa to vynuluje spat na 0,0L neviem ako to presne spravili na 2016, ale predpokladam, ze nejako podobne.
Na to si daj pozor, nie je moc dobre jazdit na rezervu. Ja osobne to moc rad nemam, tankujem pri poslednej palicke pred rezervou ;)
Obrázok užívateľa
georgoo
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 2342
Registrovaný: 03 Jún 2014, 20:43
Bydlisko: Trnava
Motorka: Iná

Re: Počítadlo Km - chybné údaje

Poslaťod wolodo » 02 Jún 2016, 08:52

Ked ja si uzivam, ze mozem najazdit 400km na nadrz :D Ale inak ma aj ten tvoj postreh nieco do seba. Asi je fakt lepsie natankovat cim skor, ako blikne rezerva alebo este predtym.
Obrázok užívateľa
wolodo
***
***
 
Príspevky: 80
Registrovaný: 03 Apr 2016, 23:40
Motorka: Honda NC 750X

Re: Počítadlo Km - chybné údaje

Poslaťod georgoo » 02 Jún 2016, 08:59

wolodo píše:Ked ja si uzivam, ze mozem najazdit 400km na nadrz :D Ale inak ma aj ten tvoj postreh nieco do seba. Asi je fakt lepsie natankovat cim skor, ako blikne rezerva alebo este predtym.


Je to len postreh, alebo dobra rada. Aj ked pre mna je to skor o psychologicke.
Ked svieti rezerva, tak mi hrmoce koliesko v hlave, co ked dojde benzin a neuzivam si jazdu.

Co sa tyka toho, ze nova NC resetuje pocitadlo pri tankovani som nevedel, to by ma nenapadlo. Takze dalsi upgrade oproti starsiemu modelu :)
Obrázok užívateľa
georgoo
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 2342
Registrovaný: 03 Jún 2014, 20:43
Bydlisko: Trnava
Motorka: Iná

Re: Počítadlo Km - chybné údaje

Poslaťod wolodo » 02 Jún 2016, 09:01

Da sa to resetovanie po tankovani aj vypnut. Ale zas to je take riesenie ako ti tucniaci z Madagaskaru. Ked im svietila kontrolka, ze pada lietadlo, tak rozbili kontrolku a uz nesvietila.
Obrázok užívateľa
wolodo
***
***
 
Príspevky: 80
Registrovaný: 03 Apr 2016, 23:40
Motorka: Honda NC 750X

Re: Počítadlo Km - chybné údaje

Poslaťod Zizi79 » 02 Jún 2016, 12:07

posetrim to aj ja... dam vediet... inak chyba v starom NC bola diagnostikovana v Prešove v Honde a nasledne na ich podnet bola zvolávačka na LCD... viva Prešov priatelia... (trocha pozitívnej REKLAMY... "-))
Jazdím pre radosť
Honda CTX700D 2014, Honda Integra 750D 2016, Honda VFR1200FD 2013, Honda Integra 750D 2014
Obrázok užívateľa
Zizi79
Sponzori
Sponzori
 
Príspevky: 925
Registrovaný: 21 Júl 2015, 09:40
Bydlisko: Prešov
Motorka: Honda Integra 750

Predchádzajúci

Späť na Elektroinštalácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť